Dejligt afslappende kropsterapi  med hurtig virkning på symptomer som stress, søvnproblemer og angst.

Kranio-Sakral Terapi er en meget blid men dybtgående manuel behandlingsform, som forbedrer funktionen af Kranio-Sakral systemet. Behandlingen opleves som en dyb form for afspænding, lige som når man er i en behagelig, næsten søvn-tilstand og drømmer, flyder, er bevist om omgivelserne, og slapper af.

Kranio Sakral Terapi tager udgangspunkt i området fra kraniet til haleben, men er brugbar på hele kroppen – sakral pulsen kan mærkes og behandles overalt på kroppen for at skabe balance.

Det er nødvendigt for hjernens funktion at Kranio-Sakral systemet fungerer optimalt. Når man løsner spændingerne i bindevævsmembranerne inde i hovedet, eller bindevævet omkring rygmarvens nerve, bliver det lige pludselig muligt at få en dyb, varende afspænding af musklerne i nakken og ryggen som hæfter til hvirvlerne. Kroppen får en bedre holding og smerten mildnes eller forsvinder.

Kranio-Sakral Terapi udspringer fra en osteopatisk (manuel-medicinsk) metode og blev først beskrevet af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland omkring 1920. Det var W. Sutherland, der fik dokumenteret, at der er bevægelighed mellem kranieknoglerne også hos voksne. Op igennem det 20. århundrede arbejdede først Sutherland og siden hans elever videre med disse opdagelser og skabte teknikker, der blev en del af den osteopatiske behandlingsform.

I 1970-erne forskede den amerikanske osteopat og læge John Upledger videre på disse optegnelser og udviklede Kranio-Sakral Terapien som selvstændig behandlingsform. Den danner grundlaget for terapiformen, som vi kender den i dag.

Kranio-Sakral Terapi kan ofte afhjælpe problemer ved:  Stress – søvnbesvær – migræne og hovedpine – koncentrations- og indlæringsproblemer – depression – nakkespændinger og smerter – rygsmerter – piskesmæld – hormonbalancen – kæbespændinger – bidfunktion – tinnitus – méniérs syndrom – svimmelhed – kroniske muskelsmerter/spændinger – skæv hofte/forskellig benlængde –

Iskiasproblemer – diskusprolaps.